När bör du uppsöka en kiropraktor?

När du har långvariga besvär från din nacke eller rygg kan det vara dags att uppsöka en kiropraktor. Det primära kompetensområdet för en kiropraktor är ryggrelaterade besvär. En kiropraktor kommer att diagnosticera, förebygga och behandla dina funktionella besvär.

Få hjälp av en kiropraktor

När du en kiropraktor kan hjälpa kommer han eller hon att behandla dig för dina besvär. Det kan handla om ryggskott, whiplashskador, smärta i nacke och axlar, ischias eller dominingar i ben, armar och höfter. Svenska kiropraktorer är legitmerade primärvårdgivare så du behöver inte någon remiss från din läkare för att kunna besöka en kiropraktor.

Vårda dina tänder

Det är viktigt att uppsöka hjälp och få behandlig vid besvär för att kunna fungera i vardagen. Men vi glömmer ibland att det är precis lika viktigt att vårda våra tänder. Boka gärna högkvalitativ tandvård hos oralcare.se, ett kostnadsmedvetet företag som prioriterar kundens bästa. Oral Care erbjuder allt från allmäntandvård, tandhygienistbehandling, specialisttandvård, barntandvård, hemtandvård, tandblekning och estetisk tandvård. Oral Care har kliniker i Stockholm (Östermalm, Kungsholmen, Odenplan), Göteborg, Täby (Roslags-Näsby), Sundsvall, Malmö, Härnösand, Kristianstad och Mjölby.

Förebyggande behandling

Kiropraktorer utför även förebyggande behandlingar som effektivt förhindrar besvär i hela kroppen. Om du börjar känna ihållande stelhet, stickninar eller pirrningar kan det vara en god idé att uppsöka en kiropraktor för behandling. Genom förebyggande behandligar kan du undvika att dina besvär eskalerar till smärta och stort lidande.

Related Posts